پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز شنبه ، 1403/09/03

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

با حضور معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد پایش مدیریتی شبکه بهداشت و درمان لنده انجام شد

 


با حضور معاون بهداشتی  دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد پایش مدیریتی شبکه بهداشت و درمان لنده انجام شد.




به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت کهگیلویه و بویراحمد، دکتر محمدمهدی بانشی در سفر به لنده با بیان اینکه نباید از مقوله بهداشت غافل شویم، گفت: کادر بهداشت لنده امسال ۳۸۷ هزار و ۳۰۰ خدمت به ۹۳ هزار و ۱۹۰ نفر ارائه کرده است.




معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد، افزود: میانگین خدمت ارائه شده به هر فرد در لنده ۱۶.۹ بوده در حالی که میانگین استان ۱۵.۶ درصد بوده است، آمار کشوری ۶.۹ است.




وی در ادامه میانگین خدمت پزشکان در لنده را ۴.۹ درصد دانست و عنوان کرد: پزشکان بیش‌تر از درمان محور هستند.




دکتر بانشی با اشاره به میزان خدمت پرستاران در لنده گفت: پرستاران لنده‌لی ۳.۳ خدمت ارائه کردند، ضمن اینکه میزان خدمت بهورزان لنده‌‌ای ۶.۳ درصد بود و استان ۶.۶ درصد بوده است. مراقبین هم ۴.۵ درصد خدمت ارائه کرده‌اند.




معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد در خصوص مراقب ماما‌ها گفت: مراقبت ماما‌ ۷.۶ درصد بوده که نسبت به آمار ۶.۹ درصد استان آمار بالایی است.




دکتر بانشی همچنین عنوان کرد:  امیدواریم با استقرار تیم مدیریتی جدید، ایجاد زیرساخت‌ها و تقویت نیروی انسانی تا پایان سال به نتایج خوبی دست پیدا کنیم.




وی بیان کرد: در کنار توسعه زیرساخت‌ها و تأمین فضای فیزیکی در بخش بهداشت و درمان انتظار داریم که نیروی انسانی ورزیده و آموزش‌دیده هم داشته باشیم تا بتوانیم با انجام خدمات باکیفیت، سلامت مردم که هدف نهایی نظام تحول سلامت است را تأمین کنیم.




وی همچنین تصریح کرد: زمانی ما به اهداف خود دست می‌یابیم که کارشناسان ستادی، بیشترین زمان و تلاش خود را در واحدهای محیطی انجام دهند و خوشبختانه با رصدی که ما در معاونت بهداشتی انجام داده‌ایم شهرستان لنده با روند مطلوبی به شاخص‌های مورد انتظار استانی به نسبت کشور رسیده است.




 دکتر بانشی، اشاره کرد: هدف از برگزاری این نشست ارزیابی برنامه‌های از پیش تعیین‌شده و بررسی نقاط قوت و ضعف تا حصول نتیجه گیری مطلوب در شهرستان  است.




رئیس مرکز بهداشت استان، بیان کرد: بازدیدهایی از اوایل سال جاری توسط کارشناسان معاونت بهداشتی از واحدهای محیطی شهرستان به‌عمل‌آمده است و در این جلسه سعی داریم با مطرح نمودن مشکلات و نواقص‌های اصلی شهرستان، با همفکری و تعامل مدیر گروه‌های استانی و همچنین تیم مدیریتی و کارشناسان ستادی به یک جمع‌بندی برسیم و چالش‌ها را شناسایی و راهکارهای مفیدی برای رفع این مشکلات پیدا کنیم.


همچنین یاورن سرپرست مرکز بهداشت لنده با بیان اینکه خانه به خانه کار واکسیناسیون بیماری کرونا را انجام دادیم، گفت: در مرحله اول ۸۷ درصد مردم، مرحله دوم ۷۷ و نوبت سوم ۲۸ درصد واکسن کرونا دریافت کردند.




وی در پایان به فراهم نبودن جزئی برخی از زیرساخت‌هایی ارتقاء شاخص‌های بهداشتی اشاره و عنوان کرد: خانه بهداشت شیتاب چند ماهی است با مشکل اینترنت مواجه است و رایزنی‌ها برای رفع این مشکل تاکنون بی‌فایده بود ولی خوشبختانه این مشکل هم طبق دستور معاون محترم بهداشتی تا نیمه اول فروردین حل فصل می شود.


ارسال خبر/ سید حسین رازیان